NASCHOLING COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUTISCH WERKER


MAANDAG 26 APRIL 2021
OPFRISDAG CGW: OOGSTEN EN OPNIEUW ZAAIEN.

Doelgroep
De workshop is bedoeld voor cognitief gedragstherapeutisch werkers en cognitief gedragstherapeutisch werkers in opleiding die een basiscursus cognitief gedragstherapeutisch werker hebben afgerond. Inschrijving is open voor iedereen (ongeacht waar / bij wie en wanneer de basiscursus is gevolgd) die behoefte heeft aan opfrissing, hernieuwde kennis en een nieuwe impuls. Het betreft een nascholingscursus.

Inhoud
Deze cursusdag is bedoeld om kennis op te frissen, veel te oefenen met geleerde vaardigheden en casuïstiek te bespreken. De dag zal bestaan uit live supervisiesessies, colleges over specifieke vaardigheden en oefensessies. Ook wordt er gesproken over de profilering van het vak. Een leerzame dag waarin je samen met collega's in de theorie duikt om zo je behandelingen in de praktijk weer verder te perfectioneren.

Doelstellingen
  • Kennis over o.a. het cognitief gedragstherapeutisch proces, verklarende analyses binnen de CGT en vaak gebruikte cognitief gedragstherapeutische interventies en technieken. 
  • De vertaalslag maken van eerder opgedane kennis naar zijn/haar huidige praktijk.
  • Oefenen van specifieke vaardigheden en technieken om zijn/haar vaardigheden verder te verbeteren.
  • Ideeën opdoen over profileren en gewenste ontwikkelingen in zijn / haar vak.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij de VGCT. Voor eventuele andere beroepsverenigingen kan ook tegen meerprijs accreditatie worden aangevraagd.

Praktisch
De workshop vindt plaats bij hotel van der Valk in Groningen-Hoogkerk. Parkeren is gratis. De eerstvolgende workshop staat gepland op maandag 26 april 2021. Tijd: van 09.30 (inlopen vanaf 09.00) tot 16.30 uur. Een uitgebreid lunchbuffet zal op locatie worden verzorgd. Indien de RIVM maatregelen daar aanleiding toe geven, zal deze cursus online worden verzorgd. 

Kosten
De kosten bedragen €250 inclusief uitgebreid lunchbuffet. Vroegboekkorting: bij inschrijving voor 01 december 2020 10% korting.

Inschrijving
Inschrijving gaat op basis van binnenkomst van de aanmelding. Voor het aanmelden kun je een mail sturen naar info@pa-groningen.com. We sturen je dan een inschrijvingsformulier.

NASCHOLING COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUTISCH WERKER