Nieuws


Per 13-01 2021 hebben wij vanwege de aanhoudende coronacrisis besloten het PAG aanbod van 2021 te annuleren. De PAG zal in heel 2021 dus GEEN cursussen verzorgen. De PAG staat voor kleinschaligheid, persoonlijk contact en hoge kwaliteit: wij verheugen ons erop dit in het jaar 2022 weer middels fysiek onderwijs te kunnen bieden! Nieuwe data voor ons reguliere aanbod zullen vermeld worden op de website. Voel je vrij om contact met ons te zoeken om te informeren naar de laatste stand van zaken of om te overleggen over wensen en mogelijkheden!

Lees Meer

26 oktober 2020: Alle 15 deelnemers zijn vandaag geslaagd voor de basiscursus Cognitief Gedragstherapeutisch Werker! Acht lesdagen (waarvan de laatste twee online vanwege de aangescherpte maatregelen) hebben de deelnemers zich verdiept in de cognitieve gedragstherapie. De deelnemers kunnen nu zelfstandig het CGW opleidingstraject vervolgen middels supervisie en ervaring opdoen in de praktijk. De cursisten hebben ook inspiratie opgedaan om zich te profileren in hun eigen werksetting. Gefeliciteerd allemaal en heel veel succes!!

14 oktober vond de nascholing 'de Peripartum Depressie' voor verloskundigen plaats. Het was een zeer geslaagde dag die door de deelnemers met een 8.7 gewaardeerd werd. Gemist? Schrijf je in de voor de herhaling! De bijscholing wordt opnieuw gegeven op maandag 06 april 2020. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar www.pa-groningen.com of gebruik de contact pagina van deze site.

Vanaf vandaag is de PAG geregistreerd bij het CRKBO als een erkende onderwijsinstelling. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Een nieuwe mogelijkheid in Groningen om cursussen en nascholing omtrent psychologie te volgen. We starten met de cursus voor de cognitief gedragstherapeutisch werker, maar er zijn plannen om het aanbod uit te breiden. Bij vragen over een specifieke cursus of mogelijkheden voor na- of bijscholing, komen we graag met je in contact. We sluiten graag aan bij de wensen vanuit de praktijk.