Nieuws


14 oktober vond de nascholing 'de Peripartum Depressie' voor verloskundigen plaats. Het was een zeer geslaagde dag die door de deelnemers met een 8.7 gewaardeerd werd. Gemist? Schrijf je in de voor de herhaling! De bijscholing wordt opnieuw gegeven op maandag 06 april 2020. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar www.pa-groningen.com of gebruik de contact pagina van deze site.

Vanaf vandaag is de PAG geregistreerd bij het CRKBO als een erkende onderwijsinstelling. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Een nieuwe mogelijkheid in Groningen om cursussen en nascholing omtrent psychologie te volgen. We starten met de cursus voor de cognitief gedragstherapeutisch werker, maar er zijn plannen om het aanbod uit te breiden. Bij vragen over een specifieke cursus of mogelijkheden voor na- of bijscholing, komen we graag met je in contact. We sluiten graag aan bij de wensen vanuit de praktijk.