PAGDe Psychologie Academie Groningen, de PAG, is een erkende onderwijsinstelling voor professionals in de zorg. De PAG biedt geaccrediteerde bij- en nascholing met name op het gebied van de cognitieve gedragstherapie. Onderwijs wordt aangeboden in de vorm van een workshop, een cursus, training of supervisie. 

De eigenaren van de PAG, Mirjam Meek-Hekelaar en Franske van Apeldoorn zijn tevens de enthousiaste hoofddocenten. Mirjam en Franske zorgen als deskundige zorgprofessionals en ervaren docenten voor de gewenste verbinding tussen theorie en praktijk.    

Naast onderwijs op de eigen locatie biedt de PAG ook incompany trainingen en cursussen op maat. De PAG kan uw medewerkers scholen in de cognitieve gedragstherapie; denk aan de basiscursus cognitieve gedragstherapie (50 of 100 uur), de basiscursus gedragstherapeutisch werker (48 uur) of de vervolgcursus gedragstherapie (50 of 100 uur). Wij dragen zorg voor het (VGCt geaccrediteerde) programma waarbij we met de specifieke doelgroep of wensen rekening zullen houden. 

Ook training op een ander vlak behoort tot de mogelijkheden, denk aan een training voor het geven van werkbegeleiding of supervisie of een workshop of nascholing over een specifieke stoornis of behandelmethode. Wij denken graag mee dus neem vooral contact op voor overleg of informatie!

De PAG staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60941634.